Directeur biohars start-up

In Delft heb ik Technische Natuurkunde gestudeerd, waarna ik lang voor een groot bedrijf gewerkt heb in diverse functies, onder andere in technologie, productie, business en management. Nu werk ik alweer een aantal jaren als operationeel directeur voor een start-up bedrijf dat een bio-hars maakt, die plastic kan vervangen en CO2 emissies vermindert. Er zijn veel toepassingen mogelijk, waarvoor we samenwerken met partners om de producten verder te ontwikkelen en zo snel mogelijk in de markt te zetten. Heb jij er ooit aan gedacht om bij een start-up bedrijf te gaan werken of om er zelf een te beginnen? Ik vertel je graag over mijn ervaringen.”

28Jan, 2020
#SessionSpeaker(s)TimeVenue
1Directeur biohars start-upJan Pieter Fortuin 20:40 en 21:15019
Jan Pieter Fortuin
Directeur start-up (biohars)
Directeur start-up (biohars)...